Stap 1

Welkom bij onze kozijncalculator. In 5 stappen heeft u een goede offerte van uw houten deurkozijn.
Kies uw Deurkozijn.

Alles van buitenaf gezien.

Enkele naar buiten draaiende deur
052

Houtzwaarte kozijn: 67x114mm
Houtzwaarte deuren: 67x115/139mm
De enkele naar buiten draaiende stapeldorpel deur voorzien van ventilatiesleuven t.b.v. binnen beglazing, glaslatten 'geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium S1 slijtstrip, verzinkte glijlager scharnieren 89x127mm met dievenpennen, een HMB meerpuntsluiting, standaard aluminium krukken, schilden, hoppe Tokyo F1, (kerntrek) en een cilinder.

Dubbele naar buiten draaiende deuren
072

Houtzwaarte kozijn: 67x114mm
Houtzwaarte deuren: 67x115/139mm
De dubbele naar buiten draaiende (stapeldorpel) deuren voorzien van ventilatiesleuven t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium S1 slijtstrip, verzinkte glijlager scharnieren 89x127mm met dievenpennen, een HMB meerpuntsluiting, standaard aluminium krukken, schilden, hoppe Tokyo F1, (kerntrek), cilinder en een MULTIPOINT DE LUXE deurnaald met houten aanslaglatten.

Dubbele naar buiten draaiende deuren en 2 glas vakken
072

Houtzwaarte kozijn: 67/90x114mm
Houtzwaarte deuren: 67x115/139mm
De dubbele naar buiten draaiende (stapeldorpel) deuren voorzien van ventilatiesleuven t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium S1 slijtstrip, verzinkte glijlager scharnieren 89x127mm met dievenpennen, een HMB meerpuntsluiting, standaard aluminium krukken, schilden, hoppe Tokyo F1, (kerntrek), cilinder en een MULTIPOINT DE LUXE deurnaald met houten aanslaglatten. De kozijnvakken met stapeldorpels, bovenste stapeldorpel voorzien van ventilatiesleuven t.b.v. binnen beglazing, glaslatten “geschikt voor isolatieglas”.