Stap 1: Kies uw raam

Welkom bij onze kozijncalculator. In 5 stappen heeft u een goede offerte van uw houten kozijn.
Kies hieronder uw Raamkozijn.

Alles van buitenaf gezien.

Glas vak
K001

Houtzwaarte kozijn 67x114mm
Het kozijn glas vak voorzien van glaslatten, onderste neus lat geventileerd t.b.v. buitenbeglazing "geschikt voor isolatieglas".

Vast raam
007

Houtzwaarte kozijn 67x114mm
Houtzwaarte raam 56x78mm
Het vaste raam voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, gemonteerd in het kozijn.

Dubbele naar buiten draaiende ramen
043

Houtzwaarte kozijn: 67x114mm
Houtzwaarte ramen: 56x78mm
De dubbele naar buiten draaiende ramen voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, verzinkte scharnieren 89x89mm met dievenpennen, een HABO meerpuntsluiting, geïntegreerde remschaar in de onderdorpel van het raam, een afsluitbaar standaard aluminium raamboompje, een MULTIPOINT LIGHT raamnaald met geïntegreerde remsleper in de onderdorpel van het raam en houten aanslaglatten.

Enkel naar buiten draaiend raam
030

Houtzwaarte kozijn: 67x114mm
Houtzwaarte ramen: 56x78mm
Het naar buiten draaiend raam voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, verzinkte scharnieren 89x89mm met dievenpennen, een HABO meerpuntsluiting, in de onderdorpel van het raam een geïntegreerde remschaar en een afsluitbaar standaard aluminium raamboompje.

Enkele draai-kiepramen en vast glas
145

Houtzwaarte kozijn 67x114mm
Houtzwaarte raam 67x88mm
De enkele draai – kiep opdek ramen voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium aanslagprofiel (blank geanodiseerd) en veiligheid ROTO ROYAL NT beslag met afsluitbaar standaard aluminium raamboompje. Het kozijn glas vak voorzien van glaslatten, aan de onderzijde een aluminium glasprofiel (blank geanodiseerd) t.b.v. binnen beglazing "geschikt voor isolatieglas".

Enkele naar buiten draaiende ramen met glas vak
144

Houtzwaarte kozijn: 67x114mm
Houtzwaarte ramen: 56x78mm
De enkele naar buiten draaiende ramen voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, verzinkte scharnieren 89x89mm met dievenpennen, een HABO meerpuntsluiting, in de onderdorpel van het raam een geïntegreerde remschaar en een afsluitbaar standaard aluminium raamboompje. Het kozijn glas vak voorzien van glaslatten, onderste neus lat geventileerd t.b.v. buitenbeglazing "geschikt voor isolatieglas".

Draai-kiepraam
010

Houtzwaarte kozijn 67x114mm
Houtzwaarte raam 67x88mm
Het draai – kiep opdek raam voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium aanslagprofiel (blank geanodiseerd) en veiligheid ROTO ROYAL NT beslag met afsluitbaar standaard aluminium raamboompje.

Dubbele draai-kiep/ draai ramen
023

Houtzwaarte kozijn 67x114mm
Houtzwaarte raam 67x88mm
De dubbele draai – kiep / draai opdek ramen voorzien van ventilatiegaatjes t.b.v. binnen beglazing, glaslatten "geschikt voor isolatieglas", enkel kaderprofiel, op de onderdorpel van het kozijn een aluminium aanslagprofiel (blank geanodiseerd) en veiligheid ROTO ROYAL NT beslag met afsluitbaar standaard aluminium raamboompje.